Steunbetuigingen

Onderstaande personen steunen onze plannen om ’t Web over te nemen van de gemeente en om te vormen tot écht cultureel centrum. Staat u ook achter onze plannen? Vul dan het formulier voor steunbetuigingen in.

Het Web moet zeker blijven, hoe leuk zou het zijn om eens een beginnend artiest op te laten treden in een niet te grote locatie, of een heerlijk avondje lekker dansen op muziek van de jaren 70/80.

Debbie van WeersBleiswijk

Daar de wijk bijna alleen uit huizen bestaat hoort er een publiek gebouw in de buurt te zijn waar mensen kunnen ontspannen en hun hobby uit kunnen voeren en dat wordt moeilijk of onmogelijk als dat in Berkel word gegeven.

J LangezaalBleiswijk

Het Web moet zeker blijven, er is al genoeg “afgebroken” in Bleiswijk.

Ada van Dam-KasbergenBleiswijk

Met het afstoten van gebouwen, zorgt de gemeente er voor dat het culturele en sociale leven in Lansingerland steeds meer afbrokkelt en ter ziele gaat. Gemeente, geeft talenten de kans zich te ontplooien en zich te presenteren! Op de setlist van activiteiten mis ik nog de Jazz. Het Lansing Jazz Combo, oefent wekelijks in ’t Web en trad al enkele keren op voor de gemeente Lansingerland, die ons dus blijkbaar ook waardeert. ’t Web moet NIET verdwijnen! Ruimte voor muziek, theater e.d.!

John Hofman (Lansing Jazz Combo)

Ik steun het behoud van het we voor de creatieve mogelijkheden, waar ieder mens zo in balans kan blijven.

Marja Meijer

Als de cultuuruitingen divers zijn, zal het een verrijking zijn voor heel Lansingerland

Gert van der Meer

Een mooi initiatief voor Bleiswijk dat zeker op haalbaarheid moet worden bekeken.

Hans Meijer

Ieder dorp verdient een plek waar verenigingen kunnen oefenen en waar je optredens kunt zien (van toneel tot pop, en van cabaret tot klassieke muziek). Daarom hoop ik dat het Bleiswijk lukt ’t Web te behouden en er een echt cultureel centrum te maken. En dat zou een mooie reden zijn voor mij om met enige regelmaat Bleiswijk te bezoeken!

Patricia Roos

Een prima initiatief. ‘t Web is een prachtig gebouw voor vele doeleinden en mag niet verloren gaan.

Joke de WitteBleiswijk

Een heel goed initiatief wat ik uiteraard ook ondersteun!

John HazenbroekBleiswijk

’t Web moet blijven. Het is een mooie locatie geschikt voor heel veel doeleinden. En er is al heel veel “weggehaald” uit Bleiswijk.

Hetty van Dam

SCHREEUWEN
OM CULTUUR

MAAR LIEVER
APPLAUDISEER IK

Loesje en Mariska

Het web moet blijven!

Mariska SlootBleiswijk

’t Web moet gewoon blijven! Zo’n mooi gebouw met zoveel mogelijkheden mag gewoon niet weg uit Bleiswijk.

Leoniek GabryBleiswijk

Zonde om zo’n mooi gebouw te zien verdwijnen….dat kan toch niet in Bleiswijk gebeuren. Zonder dit geen muziek/ toneel/ schildercursus……

Jolanda Kalisvaart

Het “Web” moet natuurlijk blijven.
Zonde dat het overdag (bijna) altijd leeg staat.
Misschien een nieuwe ontmoetingsplek voor “hangouderen”?

 

Carla van den Bosc

‘t Web moet zeker blijven. Mooie locatie, en mooi gebouw. Ik ga ideeën verzinnen en meer bekendheid er aan geven. Kom op mensen. STEUN HET WEB MOET BLIJVEN!!

Ida Gijsenbergh

Prachtige locatie, super mooie zaal waar zeer veel mogelijkheden in zit. Jammer dat dit nooit optimaal benut is.
Heb altijd genoten om daar op te mogen treden.

Teken- en schilderlokaal is multifunctioneel en er is nog een mooi lokaal die veel te weinig gebruikt wordt.

Van mij zouden er wel meer concerten gegeven mogen worden.

Zonde als dit gebouw verloren zou gaan.

Piet

Het web moet ABSOLUUT blijven. Belangrijk, inspirerend, sociaal, gezellig. Het zou erg zonde zijn,hopelijk gaat men niet over een nacht ijs en ziet men het nut in van het Web!!!

 

Ineke Withuis

Nu buurthuis ’t Schooltje aan de Rotte zijn activiteiten noodgedwongen heeft moeten staken, is het zaak dat andere sociaal-culturele centra in Lansingerland in stand blijven, of -nog beter- uitbreiden. Daarom ondersteun ik van harte de plannen voor ‘behoud van ’t Web’.

Annemarie van den Doel

Kom op, Bleiswijk heeft dit soort fijne plekken nodig. Dat maakt een dorp 1

Jeske

De teken- en schildervereniging maakt al jaren gebruik van dit gebouw. het zou jammer zijn als deze speciaal ingerichte ruimte verloren gaat.

Piet Kouwenhoven

Als het er niet was, zouden we een gebouw met zoveel mogelijkheden voor cultuur en ontmoeting wensen. Dus nu het er staat, moet je het toch behouden?
Een mooi initiatief!

Corrie van Herwaarden

Ja ’t Web moet blijven! Wij wonen over 2 weken ook in Bleiswijk en het lijkt me super leuk als er een plek is waar je naar toe kunt voor de gezelligheid, cultuur, een avondje uit…(daar waar ik als kind naar de bieb ging dus ook een beetje nostalgie…)

Inge van der Spek

Zeer mooi initiatief dat ik zeker steun

Rachel Anderson

Het Web moet zeker blijven!! Bleiswijk heeft een podium voor cultuur broodnodig. En er kan nog veel meer met dit fraaie gebouw gedaan worden. Laten we samen onze schouders eronder zetten en dan gaat het vast lukken!

Bert Arends

Goed plan om zo’n mooie ruimte te behouden. Kan en mag multifunctioneel ingezet worden.

Cock van Bommel

Goed initiatief om in Lansingerland cultuur in brede zin een podium te bieden.

Remco van Vliet

Een heel goed plan dat ik graag steun. Inderdaad, een gemeente zonder een culturele uitlaatklep is geen gemeente. Dus ’s Web moet zeker blijven!!!

Cindy van der WeBleiswijk

In Lansingerland is op cultureel gebied heel veel stukgemaakt, afgeschaft, wegbezuinigd en stilgevallen. Voor wat de gemeente heeft wegbezuinigd aan cultuur, is niets in de plaats gekomen. Daarom steun ik van harte dit initiatief, als burger in Bleiswijk, maar ook als muzikant in een rockband. Want wat moeten wij zonder podia en enthousiaste muziekliefhebbers?

Pieter HarcksenBleiswijk

Een toneel- en muziekaccommodatie waaraan veel geld is besteed om deze volledig geluiddicht te maken, kun je niet zomaar afbreken. Een unieke plek in Lansingerland.

Loes Frese-SchuurmansBleiswijk

Zo’n mooi gebouw moet gewoon open blijven.

Zeker als er veel leuke activiteiten komen voor jong en oud.

Familie BonteBleiswijk

’t Web bied het juiste onderdak voor meerdere verenigingen zoals de schilder vereniging en diverse muziekale instanties zoals de ruim 100-jarige muziek-toneel en slagwerkgroep Crescendo. Deze verenigingen kun je niet in de kou laten staan..

Chris Hulshof

Goed initiatief om een centrum voor creatieve ontplooiing van jong en oud een plek te kunnen geven, teveel talent blijft onzichtbaar voor teveel mensen. Sowieso zijn plekken om gezamenlijk een hobby/passie of anderszins gezamenlijke interesses te delen tegenwoordig steeds schaarser aan het worden. Tijd dat we elkaar weer eens in het echte leven gaan ontmoeten in plaats van virtueel.

Erik MelchersBleiswijk

Het Web moet blijven.Ik sta helemaal achter de plannen voor het behoud ervan.

Joline van der Voort

De culturele kaalslag moet een halt worden toegeroepen. Ik steun ’t Web.

Joran van Liempt

Heel goed initiatief en ik hoop dat het lukt! We zijn in Lansingerland hard toe aan ‘vereniging-vriendelijke’ ontwikkelingen.

Loes Ruijgrok

Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, we komen nog wel shoppen, maar voor muziek, dans en film hoeven we straks niet meer per se naar de Grote Stad. Want waar een dorp sterk in kan zijn: filmpje pakken om de hoek, avondje swingen voor jonge tieners – veilig om de hoek -, les in muziek, toneel, schrijven en dans. En dan een slotoptreden op een echt podium, met in de zaal genoeg ruimte voor familie en andere fans.

Ja joh, hou ’t Web open (onder een hippere naam) en gun ons dorp wat meer stedelijk aanbod. Bijvoorbeeld eerst lekker uiteten in de Dorpsstraat en dan naar het cabaret in het  – ik noem maar wat – Rotte Podium.
Als ’t Web blijft bestaan, zorg ik dat er flamencoles voor kinderen en volwassenen naar Bleiswijk komt. Olé!

Evelyn StrubeBleiswijk

Gezamenlijk iets presteren vormt gemeenschap, gezelligheid ect…!!!!

Annie Prins

Een prima initiatief. Het Web kan zonder ingrijpende verbouwing zijn functie als centrum van cultuur verder waar maken. Zonder het Web zullen vele bestaande activiteiten wegvallen, juist dat wat het wonen in Bleiswijk zo aantrekkelijk maakt.

Ariane Dirker-Bos

Nederland is toe aan anders denken, lokaal en kerngericht. Een mooi plan dat kan slagen wanneer de inwoners van Bleiswijk het samen oppakken.

Anneke Vijverberg

’t Web is een geschikte lokatie voor Doe Het Niet Zelf dagen. Daarbij komen zelfstandig ondernemers bijeen om voor elkaar te werken. Gratis, ter plekke. Netwerken door voor elkaar te werken. Al doende leer je elkaar kennen. Jij doet iets voor de groep en de groep doet wat voor jou. Eenmalig geeft het een ondernemende impuls. Met regelmaat brengt het structurele samenwerking.

Daarnaast is ’t web een mooie flexplek, waar terloops wordt samengewerkt. De tijd verandert. Werk verandert. Daarbij horen nieuwe plekken voor nieuwe vormen van samenwerking.

Marcel van der Drift

Ik wil behoud van het Web omdat wij daar tekenen en schilderen wat al 25 jaar bestaat en wij niet zo jong meer zijn dat graag in de buurt blijven doen en niet naar Berkel of Berschenhoek moeten uitwijken dat is niet te doen daar ik alleen over een fiets beschik. Met veel plezier volgen wij de lessen bij Piet Kouwenhoven.

Tineke KootBleiswijk

Natuurlijk moet ’t Web blijven!
Een leuk en goed gebouw met heel veel culturele mogelijkheden , zoals ’t Web, kan voor en door velen gebruikt worden. En een gemeente zonder cultuur is geen gemeente. Dat spreekt toch vanzelf.

Lennie Postma

Het Artotheater, een voormalig klein kerkje in Schoonhoven gerund door vrijwilligers, zou een voorbeeld kunnen zijn voor ’t Web. Steeds actueel en vernieuwend op breed cultureel gebied. De leden bepalen het film- en theaterprogramma voor volwassenen en kinderen. Het Artotheater doet mee met alle activiteiten die er in Schoonhoven georganiseerd worden. Youp van ’t Hek houdt er elke keer zijn try out. Voor alle onderdelen zijn er sponsors en vrijwilligers en het is een eer om er deel van uit te mogen maken. Ik hoop zeer dat ’t Web een verrijking voor Bleiswijk gaat worden en wij als grootouders tijdens ons bezoeken aan de kinderen aldaar van het brede aanbod kunnen genieten.

Willy Peper

Prima initiatief! Ik hoop dat ’t Web hierdoor in de toekomst blijft bestaan en onze kinderen hierdoor vlakbij huis kennis kunnen maken met cultuur.

Nicole de Keijzer

Er was ooit een tijd dat ik een uur in de auto zat om naar een poppodium op Flakkee te rijden. Hadden we hier maar zoiets om de hoek. Gewoon waar je op je vrije zaterdagavond lekker naar een bandje kunt kijken en luisteren. Nu is dat plan er opeens. Geweldig! Het zal zo’n aanwinst zijn voor de bewoners, voor de jeugd. Muziek verbindt mensen dus dit poppodium moet er zeker komen!

Mireille van YperenBleiswijk

Zonde als ’t Web verloren zou gaan!

Carla Meijran

Een goed initiatief. Het behoud van dit gebouw voor de Bleiswijkse gemeenschap is in ieders belang. Zonde als zoiets met zorg en enthousiasme opgebouwd maar weer moet verdwijnen om daarmee de gemeentelijke financiële gaten op te vullen.
Als ik iets kan betekenen mag dit enthousiaste bestuur een beroep op mij doen.

John LejewaanBleiswijk

Zoiets mag gewoon niet verdwijnen daar mag zelfs geen discussie over zijn!

Robert van VlietBleiswijk

Een heel mooi initiatief dat ik van harte ondersteun.

Louis SlootBleiswijk